De beste opties voor een goed milieu en veel ruimte

Tegenwoordig gaat veel over duurzaamheid en wat het beste is voor het milieu. Door al de uitstoot van wat de mens veroorzaakt raakt de wereld langzamerhand vuiler en heeft dat een groot vervolg voor het klimaat over de gehele wereld.

Steeds meer automerken gaan elektrische auto’s verkopen omdat het beter is voor het milieu. Peugeot partner electric, houdt in dat Peugeot ook elektrische auto’s verkoopt. Naast dat het veel beter is voor het milieu om elektrisch te rijden is het ook heel handig. U kunt vrijwel overal uw auto opladen. U kunt ervoor kiezen om een laadpaal met een Peugeot partner electric laadkabel naast uw huis te plaatsen zodat u gemakkelijk uw auto kunt opladen. Langs de snelweg of bij fastfoodketens staan vaak ook laadpalen om uw auto op te laden.

 Oplaad capaciteit

De oplaadsnelheid bestaat uit drie typen van laadpunten; normaal, versneld en snel. Hoe groter de capaciteit van uw laadkabel is, hoe sneller uw tractiebatterij wordt opgeladen. U kunt uw elektrische Peugeot opladen in een normaal stopcontact en vrijwel overal is het mogelijk om uw auto op te laden zoals in de stad, bij restaurants, fastfoodketens en langs de snelweg. Het is mogelijk om uw auto binnen een half uur op te laden maar ook binnen een paar uur, het vermogen van uw gekozen oplaad capaciteit speelt hierbij een grote rol.

Comfort

Rijdt u vaak met de auto of wilt u binnenkort op vakantie met de auto ? Dan is het belangrijk om de gehele rit geen last te hebben van uw rug en is het fijn om comfortabel te zitten ! Bij Peugeot is comfort een grote prioriteit, niets is fijner dan gerust en comfortabel in de auto zitten. De standaarduitrusting bij een Peugeot partner electric bestaat uit een aantal dingen ; armsteunen op voorportieren, centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrische bedienbare ramen, elektrische verstelbare buitenspiegels, getint glas en in de hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel.

Gaat u op reis en heeft u veel bagage mee te nemen ? Bij de Peugeot partner electric is het mogelijk om uw bank in te klappen zodat u al uw bagage achterin mee kunt nemen. Reist u met een persoon meer ? dan is het ook mogelijk om een derde zitplaats te rijden.

Bent u opzoek naar een milieuvriendelijke auto met comfort, luxe en opbergmogelijkheden ? dan is de Peugeot partner electric de juiste keuze voor uw nieuwe auto.