De lekkerste vegetarische vleesvervangers

In veel gerechten worden vleesproducten gebruikt. Tegenwoordig zijn er vele vleesvervangers op de markt die je bijna niet kunt onderscheiden van echte vleesproducten. In dit artikel nemen we je mee in onze zoektocht naar de lekkerste vleesvervangers. Zo zijn er veel producten te verkrijgen die geproduceerd zijn met 100% aan natuurlijke ingrediënten.

De Vegetarische slager

De Vegetarische slager is misschien wel de grootste en bekendste vleesvervanger van Nederland. Met meer dan 20 vleesvervangers in het assortiment is er een ruime keuze. Ben jij nou op zoek naar vegetarische kipfilet voor door je rijstgerecht? Of ga je vanavond voor pasta met rode saus? Dan is het vegetarische rul gehackt misschien een betere optie. Ook aan de visliefhebber is gedacht door de Vegetarische Slager. Zo is het mogelijk om een visvrije tonijn te serveren. Heerlijk door een salade niçoise. Heb je ’s avond nou nog wat extra honger? Dan zijn de vegetarische bitterballen, kroketten of kipnuggets erg lekker.

De producten van Vivera

De producten van Vivera bestaan volledig uit plantaardige ingrediënten. Zo worden er veel groentes gebruikt in deze vleesvervangers. Ondanks dat er geen dierlijke producten verwerkt zijn in het eten van Vivera zijn de producten toch erg Eiwitrijk. Het Vivera assortiment is erg uitgebreid en heeft producten die passen bij de wereldwijde keuken. Zo kan het gebruikt worden bij de Hollandse aardappels, (vega) vlees en groente, maar ook bij de Midden Oosterse keuken doormiddel van de plantaardige Falafel. Ook hebben ze vega wok reepjes in het assortiment. Deze reepjes zijn erg lekker bij Oosterse rijstgerechten.

Extra groentes door het gerecht

Wanneer je de vleesvervangers nou niet lekker vindt of een keer wat anders wilt. Dan kan je natuurlijk altijd nog extra groente toevoegen aan je gerechten. Zo kan je het geld dat je eerder aan vlees uit had gegeven ook extra uitgeven aan luxere groentes van een hogere prijsklasse. Zo zijn gegrilde groene asperges erg lekker door een salade of pasta. Ook de sugar snap is een erg gezonde peulvrucht die net een andere smaak geeft aan het recept dan de bekendere sperzieboon. De sugar snaps zijn dan ook erg lekker om te gebruiken door verschillende wokgerechten. In 3-5 minuten wok je ze beetgaar en zo blijven ze dan ook lekker knapperig.