Groene stroom en windenergie voor een duurzaam energielabel

Vandaag de dag is dit realiteit! De huidige technieken en Innovaties zijn toereikend om binnen afzienbare tijd heel de wereld van schone en duurzame Energie te voorzien. Er zijn technieken en Innovaties in aantocht die het mogelijk kunnen maken dat er tegen zeer lage tarieven, zeer veel energie kan worden opgewekt door middel van onze zon. En ja, als er dan toch zo goedkoop zo veel zonne-energie geproduceerd kan worden, dan kan er dus ook op een verantwoorde en schone milieuvriendelijke manier Waterstof geproduceerd worden als alternatieve brandstof voor auto’s, bussen, machines en zelfs vliegtuigen. En dan zijn we toch een prachtig eind onderweg naar een wereld die, onafhankelijk van olieprijzen en olievoorraden, haar energie betrekt van de ZON. Toekomstmuziek die binnen 5 tot 10 jaar realiteit zal worden! Elke energieleverancier zal hier op inspelen.

Maar nu terug naar de realiteit van vandaag: want ook met de vandaag ter beschikking staande techniek kunt u meteen beginnen met de productie van uw eigen zonne-energie, zonnewarmte en zonnestroom. En daarmee dus zekerheid krijgen over prijzen en levering van uw eigen groene stroom de komende 50 jaar! Wij hebben hiervoor een uitgebreid netwerk van partners door heel Nederland en België. Stuk voor stuk in zonne-energie gespecialiseerde installateurs, en die niets liever (net als wij) willen dan zonnepanelen verkopen en installeren. En dat tegen eerlijke en betaalbare prijzen, zoals dat hoort bij duurzame en schone energie.Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte zonnepanelen? Neem dan contact op met een energiedeskundige voor offerte van zonnepanelen!

Investeren in windenergie

U hoort en ziet ongetwijfeld alle verhalen, discussies en ruzies als het gaat om windenergie. De overheid gaat windenergie voortaan weer subsidiëren maar bemoeit zich tegelijkertijd met allerlei lokale en provinciale discussies, als het gaat om windmolens, los of als windmolenpark. Maar waarom daar ons blind op staren terwijl u zelf vandaag al aan de slag kan thuis en in uw bedrijf? Voor het verplichte energielabel in 2021 maakt het verder niet uit bij welke energieleverancier je zit. Dit heeft namelijk uitsluitend invloed op de woning zelf. Door te investeren in bijvoorbeeld een combinatie van groene stroom en energiebesparende maatregelen zoals isolatie kunt u zorgen voor een goed energielabel.

Zelf windenergie opwekken?

Mijn eigen windmolen of windturbine thuis of op de zaak? Ja, u leest het goed, dat is vandaag allang mogelijk! En u krijgt zelfs subsidie per kilowattuur die u met uw eigen windmolen opwekt. Dus wat kan u de stijging van de energieprijzen straks nog schelen? En wat maakt de waarde van uw Energielabel cq Energiecertificaat nog uit als u uw eigen stroom zelf opwekt in uw eigen Groene Energiecentrale? Zeker als u in combinatie met andere Energie Innovaties zelf energie zult gaan leveren aan anderen! Zoals de nieuwste generatie Zonnepanelen, die u binnenkort met 90% korting kunt aanschaffen.